top of page

MITÄ TEHDÄ VEIKKOLASSA?

Veikkola sijaitsee Kirkkonummen pohjoisosassa Turuntien varrella. Se on lyhyen ajomatkan päässä esimerkiksi Espoosta, Lohjasta ja Nuuksion kansallispuistosta. Paikkakunnalla on runsaasti palveluita ja tekemistä luontoa ja ulkoilma-aktiviteetteja arvostavalle. Veikkolan taajaman läheisyydessä ihastuttavat Lamminjärvi, Kalljärvi ja Haapajärvi. 

 

Upeinta luontoa on kuitenkin Veikkolankin puolelle ulottuva Nuuksion kansallispuisto sekä Meikon luonnonsuojelualue. Luonnossa viihtyvä lomailija voi esimerkiksi osallistua erilaisille opastetuille retkille joko kävellen tai pyöräillen. Tutustu esimerkiksi historialliseen Eerikinpolkuun tai lähde melontaretkelle lähijärvien vesille. 

 

Veikkolassa ja lähiteinoolla on myös esimerkiksi useita ratsastustalleja, frisbeegolfrataPaintball-pelipuisto sekä useita julkisia uimarantoja.

 

Visit Kirkkonummi -sivustolta löytyy runsaasti tietoa Veikkolan ja lähialueen erilaisista aktiviteeteista.


Päivän voit aloittaa Mummola kahvilan aamupalalla tai lounaalla. Lomapäivän kruunaa sauna ja jacuzzi sekä hyvät yöunet tunnelmallisissa ja persoonallisissa Matkakoti Taikayön huoneissa. Taikayöstä on muuten upeat näköalat Kalljärvelle!

IMG_1837.jpg
bottom of page